четвер, 21 травня 2015 р.

Заходи до Дня матері 2015 року бібліотеки – філ.№17 ім. А Чехова

      В  коментованому  перегляді літератури «З родини починається людина» через знайомство з літературними, художніми та музикальними творами бібліотекарі намагалися донести до відвідувачів книгозбірні значення в житті кожної людини батьків, родини, а також   розкрили тему ідеалу жіночої краси і привабливості, образ жінки – матері. Перегляд було представлено на абонементі відділу по обслуговуванню дорослих читачів.
    До Дня Матері в дитячому відділі бібліотеки пройшла  святкова Акція «Скажи добрі слова мамі». Мета акції -  привернення  уваги юних читачів до свята, до читання книг про маму, бабусю.  Для цього в читальному залі і на абонементі відділу  були оформлені невеличкі книжкові виставки, на яких діти поряд з творами відомих письменників мали змогу залишити  свої  теплі слова про найдорожчих для них людей – мам та бабусь. В ході акції   пройшла електронна презентація  "Ім'я ангела - мама" та  літературна  вікторина «Кто на свете всех милее…». А мами та бабусі, які  прийшли в ці дні у бібліотеку  з великим інтересом читали освідчення в коханні від своїх дітей та онуків. 
       Урок християнської етики  "У матерей святая должность в мире - молиться за дарованных детей» познайомив присутніх з образом матері з точки зору християнської православної культури.


Немає коментарів:

Дописати коментар