четвер, 18 лютого 2016 р.

Франкові казки про тварин




        Книги - наші кращі друзі і порадники. І тому діти кожного разу із задоволенням ідуть на зустріч з книжкою.
         16 лютого 2016 року до міської публічної бібліотеки завітали   вихованці дитячих  садків «Яблунька» та «Лісова казка» на захід, присвячений видатному українському письменнику Івану Франку.
         Почався захід з екскурсії до бібліотеки. На дитячому відділі завідувачка Тимохіна О.С  розповіла  малюкам про книжки, дитячі  журнали та познайомила з літературними героями, які мешкають на книжкових полицях. Допитливі дитячі  оченята з винятковою цікавістю розглядали книги, тематичні виставки, слідкували за кожним рухом бібліотекаря  вслуховуючись  у кожне її слово. Найбільш вразила малечу книжкова виставка «Будиночок казок».
       До 160 річчя від  дня народження Івана Франка, разом з провідним бібліотекарем Чабановою А.А    діти   здійснили відео - мандрівку   «Франкові казки про тварин» .
    “Життя, - говорив І.Франко, - мені мало всміхалося, а діти були тим весняним сонячним промінням, яке зігрівало моє серце”. Саме для них, найменших, Каменяр написав чимало творів, але особливого значення надавав казкам-байкам. Саме з ними і познайомились присутні на цьому заході. Але найбільш малюкам сподобались мультфільми, які  були зняті за творами письменника.
       Не зміліє джерело пізнання, коли добро і любов пануватимуть у бібліотеці, коли діти будуть дружити з книгою і бібліотекою, та  пам’ятати все, що  дізналися про Івана Франка, щоб  шанувати і не забувати видатних людей, які вчать мудрості та славлять нашу країну – Україну.






Немає коментарів:

Дописати коментар