четвер, 16 липня 2020 р.

Чорно-білі ігри мудреців

         Вже багато років, а саме з 1966 року за рішенням ФІДЕ (Всесвітньої шахової федерації ) у всьому світі 20 липня відзначають як Міжнародний день шахів.
         Починаючи з 2012 року, День шахів в Україні щорічно стала  святкувати і наша держава відповідно до постанови Верховної Ради України від 01.11.11.
         Шахи – це інтелектуальний вид спорту з давніми історичними традиціями та потенційними можливостями. Гра в шахи розвиває логічне мислення, просторову уяву, уважність і цілеспрямованість, сприяє покращанню пам’яті, формує витримку та почуття відповідальності за доручену справу, здібності до самоаналізу та самостійного прийняття рішення.
         На базі Краматорської бібліотеки ім. А. Чехова працює шаховий клуб для дітей під керівництвом майстра шахової гри Аракелова Г.С.
         З нагоди свята (20 липня), бібліотека ім. А. Чехова вітає всіх шахістів та поцінювачів цієї мудрої гри з Днем шахів в Україні! Зичимо всім творчої наснаги, енергії, бажання постійно вдосконалювати свою майстерність, незламної волі та багато яскравих партій, комбінацій, фантастичних задумів і блискучих ходів!

Немає коментарів:

Дописати коментар