понеділок, 14 грудня 2015 р.

Хай не згасне свіча пам`яті

З 14 грудня 2015 року в бібліотеці ім. Чехова в повному обсязі відкрилася і буде експонуватися до 27 грудня 2015 року виставка фотодокументальних плакатів «Спротив геноциду».  Виставка приурочена до днів, коли вся Україна вшановує пам’ять жертв голодоморів, тому її  основною темою  є спротив українського народу тоталітарній радянській системі та Голодомор 1932-33 років як наслідок цього спротиву.
Виставка «Спротив геноциду» підготовлена Українським інститутом національної пам’яті на основі документів Галузевого державного архіву СБУ спільно з Центром досліджень визвольного руху та Громадським комітетом із вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду 1932-33 років в Україні.
Експозицію побудовано за хронологічною послідовністю подій, які передували Голодомору-геноциду. Кожному періоду присвячений окремий плакат-колаж із фотографіями і фотокопіями тогочасних документів. За задумом авторів, на їх основі кожен відвідувач може скласти власне уявлення про минуле, розуміти, що і як відбувалося.
Основою виставки стала частина документів, яку нині вдалося віднайти, розсекретити та дослідити.
Запрошуємо всіх небайдужих відвідати виставку за адресою: вул. Велика Садова, буд.62! Тел. для довідок 41-24-76.

Немає коментарів:

Дописати коментар