середу, 20 березня 2019 р.

«Добро, поєднане з Волею!»

       У січні  2017 року Верховна Рада України встановила «День українського добровольця», як свято справжніх патріотів. Дата 14 березня була обрана тому, що в цей день у 2014 році добровольці з Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці Київської області, ставши першим добровольчим батальйоном.
         З нагоди Дня українського добровольця 14 березня 2019 року у бібліотеці ім. А. Чехова відбувся захід для старшокласників ЗОШ № 6 «Добро, поєднане з Волею!». На початку заходу провідний бібліотекар Шкарупа Валентина розповіла про історію створення цього свята та представила книжкову виставку з відповідною літературою.
   Запрошеними гостями свята були учасники АТО, представники добровольчих батальйонів Генадій Бочаров,  Едуард Мельников та Володимир Бабич - люди, які свідомо, за покликом серця у важкий для своєї країни час боронили суверенітет і територіальну цілісність України.  Всі присутні отримали велике задоволення від щирого спілкування. Дуже емоційним, приємним було те, що з собою Генадій Бочаров приніс листівки, які зберігає з 2015 року,  виконані учнями школи №6 і надіслані на фронт на підтримку бійцям.

      Добровольці - це сильні духом і вірою люди, які заслуговують на привітання та пошану. 

Немає коментарів:

Дописати коментар