середу, 10 квітня 2019 р.

Милосердя без меж

Життя переконує, що тільки брати від нього – згубно, незрівнянно більша радість - це радість віддавати. Проте, одній людині найчастіше не під силу надати кожному, хто потребує, посильну допомогу. Спільними зусиллями робити це куди легше й, що найголовніше, - ефективніше.
Не шкодуючи часу, зусиль і коштів, найстаріша і наймасовіша гуманітарна організація на теренах України - Товариство Червоного Хреста щодня трудиться рятуючи сотні життів і допомагаючи нужденним. Це об`єднання проголосило справу милосердя до знедолених метою і завданням своєї статутної діяльності і є найкращим прикладом для наслідування.

9 квітня 2019 року в бібліотеці ім. А. Чехова відбулася зустріч учнів загальноосвітньої школи №6 з представниками обласної  організації Товариства Червоного Хреста України, які розповіли дітям про історію організації, її діяльність, благодійні і миротворчі акції і місії на Донбасі, Україні і світі. Протягом зустрічі було акцентовано увагу на важливості вміння надавати першу долікарську допомогу, адже бувають випадки, коли саме вчасна допомога рятує життя. На заключення зустрічі діти прослухали  лекцію про мінну безпеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар