неділя, 13 жовтня 2019 р.

Нові часи – нові герої

         У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, дійсних патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина. 
      10 жовня 2019 року, напередодні свята Покрова, козацької слави та захисників Украіни, в бібліотеці ім. А.Чехова відбувся захід « Нові часи – нові герої», де старшокласники ЗОШ№6 зустрілися з  учасниками бойових дій на сході нашої країни, членами спілки ветеранів АТО Генадієм Бочаровим, Едуардом Мельниковим та Русланом Усіком.
      Військовослужбовці   поділилися з учнями своїми спогадами про участь в АТО та відповіли на численні запитання  -  про військові будні, про єдність та героїзм бойових побратимів, про допомогу волонтерів, про подальшу долю України і про все те, що цікавило присутніх.
     День захисника України – свято не тільки військових. Це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують Україні захист.   Колектив бібліотеки  ім. А. Чехова щиро вітає всіх, хто вважає себе патріотом нашої країни зі святом!






Немає коментарів:

Дописати коментар