четвер, 1 жовтня 2020 р.

Партнерство та співпраця для активізації людей поважного віку у житті громади

 24-26  вересня 2020 року в м. Святогірськ Громадська організація «Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні в рамках реалізації проекту «Соціальна активність – категорія без віку» провела  3-денну коуч-сесію «Партнерство та співпраця для активізації людей поважного віку у житті громади. Громадянська освіта для людей поважного віку».

 Однією з учасниць цього заходу була провідна бібліотекарка публічної бібліотеки-філії №17 ім. А. Чехова Краматорської ЦСПБ Верещагіна О. В. Заняття були присвячені наступним питанням:

Ø  - Залучення людей поважного віку в життя громади;

Ø  - Взаємодії людей поважного віку з органами влади;

Ø  - Інструментам участі у житті громади;

Ø  - Залучення ресурсів та коштів для підсилення діяльності в рамках проекту.

Бібліотека ім. А. Чехова стала партнером  ГО «Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя» і приймає участь в реалізації проекту «Соціальна активність – категорія без віку». На базі бібліотеки 15 жовтня відбудеться тренінговий захід «Сучасні інструменти участі людей похилого віку в житті громади», мета якого – підвищити рівень інформування про можливості впливу на ухвалення рішень на місцевому та державному рівні, популяризувати різні інструменти участі в процесах спілкування з владою, залучення до життя громади.





Немає коментарів:

Дописати коментар