пʼятниця, 13 листопада 2020 р.

Соціальна активність – категорія без віку

 Більшість людей похилого віку в Україні хочуть брати участь у житті громади та спілкуватися з органами місцевого самоврядування. Але для успішної комунікації з владою людям похилого віку бракує знань про інструменти участі. Для того, аби посилити залучення пенсіонерів до розвитку міста, бібліотека-філія №17 ім. Чехова на платформі Zoom провела тренінг «Громадська освіта для людей похилого віку». Під час тренінгу учасники дізналися про те, як кожна людина може впливати на життя громади, долучатися до якісних змін у своєму місті та бути активним, незалежно від віку. На практичному занятті присутні опанували он-лайн коммунікації з органами місцевого самоврядування.

Проект  «Соціальна активність – категорія без віку» здійснюється ГО «Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні . Погляди учасників заходу не обов’язково    збігаються   з офіційною позицією уряду США.   

Сподіваємося, що знання, отримані на тренінгу , а також ініціативи учасників дозволять їм впливати на ухвалення рішень на місцевому  рівні і тим самим покращувати життя громади.





Немає коментарів:

Дописати коментар