пʼятницю, 27 березня 2015 р.

Ще такого не було у нашому місті …

       Сашко Лірник – казкар-лірник, учасник київського гурту "Вій", сценарист, актор, телеведучий, автор телепрограм. Постійний учасник фестивалів "Країна Мрій", "Шешори", "День Незалежності з Махном", "Етноеволюція", "Трипільське Коло". Володар почесного звання "Заслужений працівник культури України". Володіє такими музичними інструментами, як колісна ліра, варган, бубон, гітара. Має учнів в Україні, Росії і США.
  Казки Олександра Власюка, відомого в народі як Сашко Лірник, його шанувальники звикли слухати в авторському виконанні тільки  у відео- чи аудіозаписах.
   Вперше в нашому місті 26 березня 2015 року в міській публічній бібліотеці ім. А. Чехова пройшла зустріч юних читачів – учнів ЗОШ №6, 11,23 з цією цікавою людиною. Як і личить справжньому казкарю, Сашко Лірник – мудрий та добрий. Тож познайомитися з ним – велика приємність для усіх, хто цінує казку як скарбницю мудрості і краси. Його твори змушують читачів і сміятися, і замислюватися над одвічними життєвими питаннями.
   Казки Сашка Лірника, як він сам каже,  родом із душі, можливо  саме тому вони здатні  запам`ятовуватися з першого разу.
    Разом з казкарем діти на деякий час стали справжніми акторами – героями казок. І це було для них несподівано, феєрично, цікаво! Вони отримали багато задоволення!
    На добру пам`ять про цю теплу зустріч Сашко Лірник подарував бібліотеці свої казки,  бібліотека, у свою чергу - книгу про Краматорськ. А представник Станції юних техніків передала в дар від своїх учнів чудову картину.
      В кінці заходу слухачі радо підходили до автора, брали автографи та фотографувались на добру згадку, щиро дякуючи за хоч і короткі, але радісні хвилини спілкування.


Немає коментарів:

Дописати коментар