пʼятниця, 19 червня 2020 р.

Літо з м’ячем та книжкою: книжковий тайм-аут


19 червня відзначається

Всесвітній день дитячого футболу

         У житті всяке буває, сьогодні якийсь - то хлопчисько штовхає м'яч у дворі, а завтра стане футболістом зі світовим ім'ям. У дитячого футболу своя історія.
       Заснувала це свято організація об'єднаних націй, для залучення молоді до спорту. Відзначається воно на підставі угоди між Дитячим фондом ООН / UNIC-EF / і ФІФА, підписаного в 2001 р в рамках міжнародного руху «Голосуйте за дітей».
      В цей день в різних країнах світу, в тому числі і Україні, проводяться спортивні заходи за участю дитячих футбольних команд.
    Вітаємо усіх юних футболістів «Авангарду», їх батьків, тренерів та вболівальників з Всесвітнім днем дитячого футболу! Бажаємо юним футболістам, міцного здоров’я, чесних ігор та великих перемог, як у футболі, так і у житті! Головне – ніколи не здавайтесь! Тільки крок за кроком ви зможете досягти заповітної вершини та здійснити всі свої мрії!
Хлопці - вперед! Хлопці - давайте!
Хлопці - на полі не засинайте!


     Футбол тісно пов'язаний з літературою: футбольна тема знайшла відображення у безлічі художніх творів, а футболісти - кумири багатьох тисяч дівчаток і хлопчиків, найчастіше проводять вільний час з книгою.
        Спеціально для завзятих уболівальників і для тих, хто тільки збирається зануритися в цікавий світ найпопулярнішого виду спорту ми пропонуємо книги, присвячені цьому найулюбленішому виду спорту.
           Завітавши до дитячого відділу бібліотеки ім. А.Чехова, ви зможете  обрати ту книгу, яка вас зацікавила  і починайте захоплююче занурення в світ футболу!
      





Немає коментарів:

Дописати коментар