середу, 4 квітня 2018 р.

День нової книги

    Книга - мовчазний, але вірний друг, добрий порадник. У ній  - неосяжний світ!. Кожна нова книга - це завжди таємниця і знайомство з цікавими героями, що можуть стати твоїми друзями.
    «День нових книг» відбувся  30 березня у дитячому відділі бібліотеки-філії №17 ім.А.Чехова. Справжнє свято книги для малечі від «Старого Лева» пройшло з учням 3- х класів ЗОШ№6. Дітей чекали  зустрічі з новими книжками та найулюбленішими творами читачів бібліотеки. Маленькі дітлахи із задоволенням слухали розповідь про книги : МакДоналд Меган «Джуді Муді», Іана Вайброу «Пригоди Малого Вовчика», Ясіновської Наталії «Лізка Мармизко» та інші. А в запропонованій презентації діти подивилися буктрейлери за цими книжками.
    На урок дружби «У бібліотеку разом з друзями!»  завітали учні 4-х класів ЗОШ №6. Ведуча заходу розповіла про те, що таке дружба, яким повинен бути справжній друг і разом з дітлахами  сформулювала правила дружби. Але найцікавішими моментами для них виявилися : ігри-сітуації, де діти визначали різницю між ябедничеством  і вчинком ; пісня про дружбу з мультфільму «Льолік і Барбарікі», під яку присутні із задоволенням танцювали, та уривки з дитячого «Єралашу». А наприкінці заходу, бібліотекар зробила огляд книжок про дружбу та друзів.

Немає коментарів:

Дописати коментар