вівторок, 3 квітня 2018 р.

Заходи до Тижня дитячого читання



          Кожного року,  в чудові весняні дні, в публічній бібліотеці ім. А. Чехова проходить Тиждень дитячого читання. Це одне з найбільших бібліотечних свят року.
        23 березня   в гарно прикрашеному дитячому відділі книгозбірні відбулося урочисте відкриття Тижня дитячого читання-2018. І відкрила його виставка – сюрприз «Книжковий дощ», яка  познайомила  малюків з новими  книгами, книгами  які користуються підвищеним попитом та книгами, з якими бібліотекарі бажали б познайомити своїх читачів. Кожна книга цієї виставки літала в повітрі разом із парасолькою.
          З метою просування читання у юнацьке середовище для учнів старших класів в день відкриття Тижня було проведено огляд світової літератури «Молодіжна Вооk-симпатія», на якому були представлені такі світові бестселери, як: «Три товариші» та «Триумфальна арка» Ремарка, «Маленький принц» Сент – Екзюпері, «Прощавай, зброє» Хемінгуея. «4510 по Фаренгейту» Бредбері, «Над прірвою у житі» Селенджера, «Зворотний бік сутіні» та «Зворотний бік світів» Д.Корній. Сподіваємося, що всі ці твори стануть у нагоді молодій людині. Адже саме цей вік потребує відповідей на складні життєві питання, інколи навіть і риторичні. Їх цікавить усе, що допоможе їм зробити правильні рішення у майбутньому та просто бути освіченими людьми із постійним голодом до пізнання все нових і нових істин.
          Один із днів «Тижня дитячого читання» - 27 березня було присвячено Всесвітньому  Дню  театра. Співробітники бібліотеки показали дітлахам дитячого садочка №91 «Лісова казка» та учням  перших класів ЗОШ№6  лялькову виставу  «Вовка в Тридев’ятому царстві».

Немає коментарів:

Дописати коментар