четвер, 12 квітня 2018 р.

В центрі уваги - майбутнє старого міста

      Сьогодні публічні бібліотеки Краматорської  ЦБС – це інформаційні центри громади, що виконують  роль посередника між владою та населенням.
        4 квітня 2018 року в публічній бібліотеці  ім. А. Чехова відбулася відкрита зустріч мешканців мікрорайону «Старе місто» з депутатами Краматорської міської ради фракції «Солідарність» Віктором Рубановським та Олександром Придатком і депутатом  від ПП «Наш край» Світланою Фоміною.  Тема зустрічі – майбутнє старого міста. До дискусії були також запрошені представники правоохоронних органів.
        Зустрітися з депутатами прийшло чимало жителів старої частини міста Краматорська.
       Парламентарі прозвітували про свою законотворчу діяльність , найближчі плани роботи в своїх округах та дали відповіді на запитання присутніх.
     Люди зверталися за допомогою вирішити як особисті проблеми, так і питання, які хвилюють всіх мешканців мікрорайону. Це ремонт доріг та благоустрій прибудинкових територій, облаштування сміттєвих майданчиків.
    Не залишилася без уваги і критики, із сторони місцевих жителів, робота правоохоронних органів. Пропозиції та звернення громадян народні депутати взяли до уваги і пообіцяли посприяти у позитивному вирішенні наболілих проблем.



      

Немає коментарів:

Дописати коментар